Sikring af dit hjem med alarmsystemer

Hos Fog El & Alarm, kan vi hjælpe med opsætning af tyverisikring og alarmsystemer, som er tilpasset dit hjem samt dine behov. Vores elektriker kan hjælpe med sikring af dit hus, så du igen kan føle dig sikker, hjemme i dine vante rammer.

Det er blevet mere aktuelt at sikre sit hus, da Danmark er det land i Europa hvor der er flest indbrud i private hjem pr. indbygger.

Man kan sikre sit hus på mange forskellige måder, det kan være belysning udenfor, alarmsystemer og overvågning.

En kombination af døre- og vindues alarmer, videoovervågning samt rumfølere i dit hus giver en god dækning, men du er altid velkommen til at give os et kald så vi kan snakke om mulighederne for dit hjem.

Fordelene ved at Fog El & Alarm opsætter dit alarmsystem:

  • Vi er certificeret til det
  • Vi opsætter systemet samt vejleder i hvordan det anvendes
  • Du har kontrol over dit alarmsystem også når du ikke er hjemme
  • Du kan sove trygt om natten


Få din lokale elektriker til at lave en sikring af dit hus

Fog El & Alarm kan være behjælpelige med sikring af dit hjem, du kan derfor være tryg ved valget af vores elektriker til opsætning af dine overvågningssystemer.

Vi har ISO certificering og er derfor certificeret til at opsætte tyverialarmer, overvågning og brandventilationer, så vi lever op til forsikringsselskabernes krav.

Ved at få sikret dit hus, gør det også at du kan føle dig mere tryg i dit hjem, både når du sover om natten men også om dagen når du ikke er hjemme.

Kontakt os for at få hjælp til sikring af dit hus

Kontakt os i dag, så vi kan gøre dit hus trygt igen. Vi står altid klar med råd og vejledning angående dine muligheder for sikring af dit hus.

Du er velkommen til at ringe på 70 25 02 32 eller sende os en mail på firma@fog-el.dk