Fog El & Alarm ApS

Fog El & Alarm har eksisteret siden år 2000

Her blev firmaet stiftet af nuværende ejer Jørgen Christoffersen, under navnet Fog el & Data, med tilknyttet afdeling i København.
I år 2019 skiftede virksomheden navn til Fog El & Alarm og er 100% selvejet af Direktør Jørgen Christofferen, samt Aut. El installatør Martin Laugesen.

Vores vision er at være jeres trofaste samarbejdspartner.

Fog El og Alarm beskæftiger 22 dygtige medarbejdere, som arbejder indenfor nybyg, renovering, service, industri, sikring og brand. Både for små og store virksomheder, samt private kunder over hele landet. 
Vi leverer altid kvalitetsarbejde til den aftalte tid, og til konkurrencedygtige priser.

Alle vores medarbejdere er uddannede elektrikere/tekniker, som har 100% styr på deres fagområder, derved kan vi altid sikre jer de bedste og mest effektive løsning. Medarbejderne tager ansvar for deres arbejdsopgaver, hvilket vil sige at de tager hånd om opgaven fra start til slut. 

For at vi kan blive ved med at ansætte kvalificerede medarbejdere, sætter vi en stor ære i at være med til at uddanne fremtidens elektrikere. Det gør vi ved at vi hvert år tager lærlinge ind, og vi har mindst fem under uddannelse. Vi har gennem tiden været med til at uddanne mange talentfulde elektriker. 

Vi er medlem af Tekniq

F&P Godkendt og ISO-9001 certificeret.