Hvorfor skal jeg have et alarmsystem?

Hos Fog El & Alarm kan vores elektriker opsætte og tilslutte dit alarmsystem, det kan være en alarm med flere funktioner alt efter hvad dit behov er.

Det kan være alarmsystemer med:

  • Sensor der reagere når et vindue åbnes
  • Alarmer inddelt i zoner, så alarmen om natten er slået til i stueetagen men ikke resten af huset
  • Alarmen kan fjernbetjenes via en app på telefonen

Der er mange fordele ved forskellige alarmsystemer, og dit alarmsystem skal selvfølgelig passe til hvad dit behov er, og vi står gerne til rådighed og hjælper dig så du er tilfreds.

Fog El & Alarmer er medlem af Tekniq og ISO-9001 samt F&P certificeret. Hvilket betyder at vi er kvalificerede til at sætte alarmer op, som overholder forsikringsselskabernes krav.

Hvilket giver dig en garanti for at den alarm du får installeret lever op til branchens standarder inden for området, samt at din alarm bliver installeret korrekt.

Du kan derfor trygt lade Fog El & Alarm sætte dit alarmsystem op.
 

Håndværkerfradrag til opsætning af alarm

Siden 2018 har det været muligt at trække opsætning af alarmsystemer fra i sit håndværkerfradrag, hvilket vil sige at selve arbejdslønnen kan du få tilbage i SKAT. Arbejdet skal være betalt elektronisk og du skal have en faktura på at arbejdet er udført.
 

Kontakt Fog El & Alarm for korrekt opsætning af din alarm

Kontakt os i dag hvis du ønsker at få opsat dit alarmsystem korrekt, hos Fog El & alarm kan vores elektriker være behjælpelig med at, rådgive og vejlede dig til at vælge det alarmsystem der passer bedst til dine behov.

Vi ønsker at være din trofaste samarbejdspartner. Du kan derfor altid være sikker på at i udføre et kvalitetsarbejde og overholder altid vores aftaler.

Ring på 70 25 02 32 eller send os en mail på firma@Fog-el.dk